Elindult Szövetségünk országjáró kampánya! Itt vagyunk!

Izgatottan vágunk neki a következő 13 hónapnak, hiszen kezdetét vette Szövetségünk "Itt vagyunk!" című országjáró emberi jogi kampánya! A kampány célja a vidéki leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszex emberek láthatóságának növelése és a helyi érdekérvényesítési kezdeményezések megerősítése. A projekt sikeres megvalósításához várjuk önkéntesek és vidéken élő LMBTQI-emberek jelentkezését! 

 

 

 

Az “Itt vagyunk!” kampány célja a vidéken élő LMBTQI emberek láthatóságának növelése, serkenteni részvételüket a helyi döntéshozatali folyamatokban, illetve növelni jelenlétüket a médiában. A projekt részeként plakátkampányt valósítunk meg, ellátogatunk és kitelepülünk 10 vidáki városban és nyári fesztiválokon is, útmutatót készítünk a médiának.

 

Ahhoz, hogy a projekt valóban egy országos méretű emberi jogi kampány lehessen, Rád is szükségünk van! Vidéken élő LMBT emberként szívesen megosztanád velünk ötleteidet, meglátásaidat? Jelenleg a fővárosban élsz, de van tapasztalatod arról, hogy az ország más területein milyen LMBT embernek lenni? Szövetségesként szeretnél tenni azért, hogy nőjön az LMBT emberek társadalmi elfogadottsága? Összekötnél minket olyanokkal, akiket még érdekelhet a projekt? Várjuk jelentkezésedet a csatlakozz menüpontra kattintva!

 

A Norvég Civil Támogatási Alap a projekt megvalósítását 49.672 euróval támogatja.