Bemutatkozik a csapat!

Elindult a Szövetség “Itt vagyunk!” országos emberi jogi kampánya, melynek célja a vidéken élő LMBTQI emberek láthatóságának növelése és a többségi társadalom szemléletformálása. A csapat már nagy erőkkel dolgozik a plakátkampány és a nyári kitelepülések előkészítésén! Karsay Dodó és Dombos Tamás ügyvivőkön kívül Milanovich Domi projektkoordinátor és Halász Peti projektasszisztens működik közre a kampány sikeres megvalósításában. Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel forduljatok hozzájuk bizalommal.

 

 Fotó: Fűrjes Viktória

 

MILANOVICH DOMINIKA 

Domi Győrben nőtt fel, egyetemi tanulmányai óta Budapesten él. Az ELTE Pszichológia szakán, a Semmelweis Egyetem Sportpszichológus szakán és a CEU Gender Studies szakán szerezte diplomáit. Az utóbbi években OKJ-s képzéseken, illetve az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szexuális orientáció és nemi identitás témában tanított. Domi 2013 óta a Budapest Pride szervezője és a fesztivál egyik szóvivője is; 2014-ben a Magyar LMBT Szövetség választási mobilizáció projektjének egyik munkatársa. Domi 2015 áprilisa óta projektvezetője Szövetségünk "Itt vagyunk!" című országjáró kampányának, amely a vidéki LMBTQI emberek láthatóságát igyekszik növelni. 

 

Elérhető: milanovich.dominika@lmbtszovetseg.hu

 

HALÁSZ PÉTER

Peti Kiskunhalason született, egyetemi tanulmányait Szegeden kezdte, majd az ELTE Nemzetközi Tanulmányok szak Emberi Jogi specializációján végzett. Jelenleg PhD tanulmányokat folytat az ELTE Szociológia Doktori Iskolájában, kutatási területe a szexuális orientációra és/vagy nemi identitásra alapozott menedékjogi kérelmek és azok elbírálási gyakorlata az Európai Unió tagállamaiban. Tanulmányai mellett nemzetközi menedékjog valamint szexuális kisebbségek jogai témakörben tart kurzusokat. Peti a projektasszisztensi feladatokat látja el Szövetségünk "Itt vagyunk" című országjáró kampányában, amely a vidéki LMBTQI emberek láthatóságát igyekszik növelni.

 

Elérhető: halasz.peter@lmbtszovetseg.hu